BEELDHOUWEN AAN ZEE

Beeldhouwster Marianne den Otter geeft  workshops steenbewerken.

Het is de bedoeling om in een dag een beeldje te maken van ongeveer 3 kilo uit speksteen. Voor de meeste mensen is het vaak de eerste keer dat ze met steen werken. De vorm van de steen is je leidraad en van daaruit ga je aan de slag.

Hoewel het altijd hard werken is om in een dag een beeldje te maken staat de ontspannen sfeer voorop. Aanmelden minimaal 1 week vooraf. Groepen vanaf 5 personen kunnen een aparte dag of avond reserveren.Voor bedrijfs- vrienden of familiefeestjes zijn er speciale arrangementen en pakketten te boeken . Kosten p.p vanaf 60 euro inclusief steen ( 3 tot 4 kilo)en gebruik gereedschappen en koffie/thee bij aankomst .   Minimaal aantal deelnemers 6

Tijdens de zomermaanden geef ik ook workshops bij strandpaviljoen Sol 

De workshop prijs is dan 60 euro inclusief steen en gereedschap en welkomskoffie/thee. Er kunnen via mij dan speciale arrangementen worden afgesproken met beide paviljoens over de lunch of het diner.

 

Ook is er de mogelijkheid om een middagworkshop te volgen van 2,5 uur inclusief steen

Kosten vanaf  35 euro per persoon. Minimaal 8 deelnemers

Veel bedrijven hebben al  met plezier een workshop meegemaakt waaronder: Private Banking Apeldoorn. gemeenteraad P.v. A, managmentafdeling Lucasziekenhuis Apeldoorn, tandartspraktijk Wijchen

Mondhiegienistenpraktijk Deventer, tandartspraktijk Uden, afdeling Rijkswaterstaat, docenten Heemraadschap Den Haag, docenten Haagse Hogeschool.

 info: www.artontour.nl of aanmelding via deze website.

 

Workshops. 

data in overleg. Minimaal 5 deelnemers

10 mei, 14 juni , 9 augustus, 6 sep.